tiistai 19. maaliskuuta 2013

Earth Hour 2013


Sammuta valot la 23.3. klo 20.30-21.30

Härmänmaan 4H-yhdistyksen KEKE-hanke osallistuu maailmanlaajuiseen WWF:n Earth Hour 2013 ilmastotapahtumaan tiedottamalla Kauhavan alueen 4H-kerhoissa ympäristöystävällisten elämäntapojen tärkeydestä. Kerhoissa on viime päivinä käsitelty ilmastoteemaa alakouluikäisille suunnatun materiaalipaketin avulla. Tuunaustuvan ohjeiden mukaisesti on valmistettu kierrätysmateriaaleista tuikkulyhty lauantai-iltaa varten. Earth Hour näyttää, että ympäristön puolesta ei tarvitse toimia otsa rypyssä, vaan ilmastonmuutoksen torjuminen voi olla hauskaa. Samalla lapset oppivat, että yhteisestä maapallostamme kannattaa pitää hyvää huolta.

WWF:n Earth Hour on maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma, jossa yksityiset ihmiset ja erilaiset yhteisöt eri puolella maapalloa sammuttavat tarpeettomat valonsa tunnin ajaksi samana päivänä. Earth Hourin tarkoituksena on innostaa ihmisiä ilmastoystävälliseen elämään sekä viestiä päättäjille, että ilmastonmuutokseen on puututtava.

Tuunaustupa on myös mukana Earth Hour-teemalla la 23.3. klo 12-14 Ylihärmän Kankaan-kylän Tempauksella järjestettävässä koulun tapahtumassa. 


Lisää tietoa Earth Hourista: http://wwf.fi/earthhour/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti