lauantai 16. maaliskuuta 2013

Paljon kivoja ideoita!

Pitkillä auto- tai junamatkoilla voi valmistaa jämälangoista vaikka kaulurin. Tämä malli on todella helppo ja ihan omasta päästä, neulottu paksuhkosta langasta. Luo paksuille puikoille 48 s ja neulo 2 o 2 n. Jatka kunnes pituus on mielestäsi riittävä. Päätä kaksi puikkoa työstä pois ja jatka kahdella puikolla aina oikeaa ja jälleen niin pitkästi kuin haluat. :) Malli on yhdenkoon malli ja sopii kaikille.


Jämälankaa on käytetty myös tässä kännykkäpussissa. Pussukka valmistetaan oman puhelimen mittojen mukaan, joten tarkkoja ohjeita ei ole antaa. Tämän pussin teossa ei tarvitse olla virkkauksen mestari, sillä "ohjeeseen" kuuluu vain ketjusilmukka ja pylväs.


Varma kevään merkki on aina moottorisahan ääni metsästä aurinkoisena kevätpäivänä. Metsätöissäkin vastaan voi tulla monenlaisia kivoja juttuja.


Kuten esimerkiksi tämä haapapuun kuori, joka on kuivanut hienosti rullalle.


Haavankuori toimittaa nykyään kauhatelineen virkaa ja lyö varmasti laudalta muoviset virkaveljensä. Tämä teline on ollut käytössä jo yli vuoden ja on hyvin pysynyt kasassa. 


 Koivuhalkoja pieniessä vastaan voi tulla myös tällaisia sydämiä. 


 Tämä vanha appelsiinikuosi ikkunaverhokankaassa on kymmenien vuosien takaa, mutta ihan nykypäivää ja muodikas. Verhot olivat aikanaan pitkät sivuverhot. Verhoja hieman uudistettiin, niistä tehtiin kapat ja ne antavat nyt keittiölle todella pirteän ja keväisen ilmeen.


 Aurinkoisia kevätpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti